ערכה להכנת סושי
-
₪159.90₪119.90
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
לכל חובבי הסושי , מתנה מיוחדת ומקורית המאפשרת הכנת סושי בצורות מיוחדות ללא צורך בידע קודם באופן קל ופשוט.
הערכה כוללת את כל הכלים הנחוצים להכנת סושי, החל משלב הכנת האורז ועד לשלב ההגשה.
הפטנט הייחודי שעומד מאחורי הערכה הוא התבניות שבעזרתן ניתן להכין סושי ללא צורך בידע קודם או הכשרה כלשהי.
בנוסף מאפשרת הערכה להכנת סושי צורות מקוריות לגלילי האורז: משולש, לב, ריבוע, מלבן והעיגול המסורתי.
תכולת הערכה להכנת סושי:
הערכה מכילה 10 חלקים שונים המשמשים להכנת 5 צורות סושי מיוחדות ושונות:
• תבנית להכנת סושי מסורתי עגול
• תבנית להכנת סושי מרובע קטן
• תבנית להכנת סושי משולש
• תבנית להכנת סושי בצורת לב
• מזלג סושי גדול
• מרית לסושי
• סכין סושי מקצועית עם ציפוי מונע הידבקות
יתרונות הערכה:
• הערכה כוללת את כל הכלים הנחוצים להכנת סושי, החל משלב הכנת האורז ועד לשלב ההגשה
• "כל אחד יכול" - אין צורך בידע קודם או בהכשרה על מנת להכין סושי
• השימוש בערכה פשוט וקל - הכנת הסושי פשוטה ומהירה מהשימוש במחצלת
• ניתן להכין סושי במגוון צורות מקוריות: עיגולים, משולשים, מלבנים, ריבועים ולבבות!
• בשימוש בערכה אינו מלכלך ומשאיר את אזור ההכנה נקי
• הכנה אסתטית של הסושי - אין צורך לגעת באורז בידיים
• הערכה ארוזה במארז נאה ומתאימה גם כמתנה מקורית לחובבי הסושי והבישול
מהו סושי?
סושי , הינו מאכל יפני מסורתי.
מקורו בדרך מסורתית להחמצת דגים וירקות , על מנת לשמרם לתקופה ארוכה יחסית.
מקור השם "סושי" הוא ביפנית עתיקה , ומובנו "אני מחמיץ". בתקופות מאוחרות יותר קיבלה המילה משמעות של מאכלים המבוססים על אורז חמוץ.
ברבות הימים הפך הסושי למאכל ל"אניני טעם" במיוחד בארצות המערביות , ולסמל סטטוס של ממש .
הסושי מתבסס בעיקרו על אצת נורי , אורז ומילויים שונים (ירקות , דגים , וכו ...) , אך מהמגוון הדל לכאורה הזה ניתן להגיע לצירופים מרהיבי עין , וערבי חיך.
האורז - יש לזכור שהאורז הינו המרכיב העיקרי בסושי , ולכן הכנתו כהלכה , הינה גורם מכריע להצלחת הארוחה.
מצרכים להכנת סושי:
• 2 כוסות אורז עגול
• 2-3 כוסות מים (תלוי בסוג האורז)
• 1/4 כוס חומץ אורז
• 2 כפות סוכר
• 1 כפית מלח
איך מכינים אורז לסושי מתכון
• שוטפים את האורז במסננת עד שעכירות המים נעלמת
• מרתיחים מים בסיר עם מכסה, כשהמים רותחים מוסיפים את האורז ומבשלים על אש נמוכה לכ-15 דקות. (לחילופין ניתן להשתמש בסיר אורז חשמלי)
• מסירים את המכסה, פורסים את האורז על תבנית/מגש ומכסים ביריעת בד כותנה לכ-15 דקות
• מערבבים על אש נמוכה את חומץ האורז עם תערובת החומץ (ע"מ שהאורז יהיה דביק מעט)
• מקררים את האורז
מתכון \ מדריף להכנת סושי באמצעות הערכה:
• בוחרים את התבנית הרצויה ( איזה צורה אתם רוצים את הסושי שלכם?)
• ממקמים את האצה בתוך התבנית ומוסיפים אורז סושי לתוך האצה שבתבנית עד מחצית הגובה.
• נעזרים במרית על מנת ליצור שקע במרכז האורז
• ממלאים את השקע בתוספות האהובות עליך ומכסים את התוספות בעזרת מילוי התבנית באורז
• עוטפים את האורז בעזרת שארית האצה ולוחצים בעזרת הסוגר המתאים על מנת להדק את האצה על האורז.
(טיפ: מומלץ להרטיב מעט מאוד את קצה האצה לסגירה טובה יותר של האצה).
חותכים את הסושי בעזרת הסכין בשקעים המיועדים לכך.
(טיפ: להרטיב מעט את הסכין).
מוציאים את התבנית (משתמשים בסוגר המתאים על מנת לדחוף את הסושי כלפי מטה)
• הסושי מוכן להגשה
עכשיו במחיר מבצע ערכה להכנת סושי רק ב119.90₪ במקום 159.90₪
הוספת חוות דעת
תודה על השיתוף
הצטרפו לרשימת המתנה לחזרה למלאי
הצטרפות לרשימת ההמתנה בוצעה בהצלחה.
אנו נשלח אליכם מייל כאשר הפריט יחזור למלאי.